A s Vánocemi je tady i krásná limitovaná edice dárkových kufříků značky Maria Galland. Každý z nich obsahuje krém a 1/2 balení pleťového séra ZDARMA.

Maria Galland chce zachovat jedinečnost tohoto dárkového balení, a proto je na trhu jen omezené množství. Pokud tedy chcete někomu ze svých blízkých udělat radost u stromečku, neváhejte!

MG_vanoce 2014_5A_300Dárkový glamour kufřík 5A + sérum 5C ZDARMA – uvnitř vkusně baleného kufříku najdete: krém 5A (50 ml) intenzivní péče pro omlazení s extrakty rostlinných kmenových buněk. Extrakty kmenových buněk rostlin (hrozny, jablka, alpská růže) zvyšují aktivitu přirozených kmenových buněk pleti, zvyšují tak její odolnost vůči UV záření a snižují počet hlubokých vrásek + ZDARMA sérum 5C (15 ml) jemně se rozplývající anti-ageing sérum regeneruje všechny typy pleti.  Cena 3 450 Kč, hodnota kufříku 4 720 Kč, ušetříte 27%.

802_300Dárkový glamour kufřík 800 + sérum 802 ZDARMA – uvnitř vkusně baleného kufříku najdete: krém 800 (50 ml) pro zvýšení buněčné energie a posílení povadlé pleti s kyselinou hyaluronovou. Stimuluje obnovu buněk pleti a intenzivně zpevňuje kontury obličeje. Je výjimečně jemný a bohatý + ZDARMA sérum 802 (15 ml) vysoce koncentrované anti-ageing sérum s výtažkem z anýzu a kapradí. Revitalizuje a posiluje pleť s oslabenými konturami, ztrátou hustoty či vráskami. Zpomaluje stárnutí a posiluje její elasticitu. Cena 4 158 Kč, hodnota kufříku 5 575 Kč, ušetříte 25%. (vyprodáno)

 

DÁREK ZA DÁREK

Rozhodli jste se někomu udělat radost dárkovým poukazem kosmetického salonu SlimFOX? Pak za to budete odměněni! Při zakoupení dárkového poukazu obdržíte 20% bonus z hodnoty zakoupených poukázek na Vaše příští ošetření u nás.

Dárky nás baví! Bavte se s námi!

V rámci nadcházejících svátků pro Vás máme také pozornost k zakoupenému séru Marie Galland. Je jím krém o obsahu 20 ml, který se skvěle hodí do kabelky, na cesty či se určitě neztratí na Vašem kosmetickém stolku.

5C SERUM REGENERATEUR CELLULAIRESérum pro buněčné omlazení 5C (30ml) + ZDARMA krém 5A (20 ml)
Intenzivní omlazující sérum s extrakty kmenových buněk z hroznů. Udržuje pleť hydratovanou a zklidněnou, revitalizuje, vyživuje a zjemňuje. Je ideální podkladovou bází pro krém pro buněčné omlazení 5A, který dostanete k séru ZDARMA. Cena 2 541 Kč, hodnota této sady je 3 921 Kč, ušetříte 35%.

Jemný zklidňující pleťový olej 215 (30ml) + ZDARMA krém 213 (20 ml)215_HUILE_TENDRESSE_VISAGE_CMYK300dpi
Velmi účinný olejový koncentrát pro zklidnění té nejcitlivější a oslabené pleti, která potřebuje okamžitou pomoc. Snižuje její citlivost a zklidňuje díky sladké mandli, makadamovému oříšku a mučence. Výrazně posiluje pleť. Efektivně chrání a regeneruje. Vaše pleť bude sametově hebká a pružná, bez známek podráždění. Používá se jako sérum nebo SOS péče. Cena 1 509 Kč, hodnota sady pro citlivou pleť je 2 125 Kč, ušetříte 29%.

homme_produkty

K libovolnému produktu pánské řady HOMME GALLAND získáte ZDARMA miniaturu povzbuzující emulze. Vybírat můžete z těchto přípravků – osvěžující mycí gel na obličej, který zjemní vousy před holením, povzbuzující osvěžující emulze, revitalizační krém proti stárnutí, jemný gelový balzám po holení s obsahem panthenolu nebo nepostradatelný gel na oční kontury s kofeinem, vitamíny a kyselinou hyaluronovou. V nabídce i sprchový gel ve stejné vůni. Pánská řada v cenách od 616 Kč.

TIP NA DÁREK PRO KAMARÁDKU, SESTRU NEBO BABIČKU!

essences_MIXPřekvapte ji pleťovým koncentrátem Maria Galland „Záblesk krásy“. K dostání exkluzivně pouze u nás v salonu SlimFOX. Širší veřejnosti bude v ČR tato novinka dostupná až v lednu 2015. Cena od 370 Kč.

bio_age_KREM_SERUMNovinka z laboratoří Bioline-Jatò – sada AGE Beauty secret obsahuje: hi-tech krém (50 ml) s ultravýživnou texturou pro celkový anti-aging účinek. Krém, který probouzí vitální kód pleti, s účinky na unavenou pleť a potlačuje známky stárnutí + sérum (30ml), které poskytne Vaší pleti trojí dokonalost.
Cena sady 3 150 Kč, hodnota sady 4 202 Kč, ušetříte 30%.

BeautyGift2014_LiftingCodeDárková sada Bioline Lifting Code – liftingová linie s vyplňovacím, zpevňujícím a hydratačním kosmetickým efektem. Účinně působí a předchází stárnutí pleti. Tato sada obsahuje: hydratační krém (50 ml) s vyplňujícím efektem Lifting Code a koncentrované vyplňující sérum (30 ml) s kyselinou hyaluronovou.
Cena sady 2 680 Kč, hodnota sady 3 832 Kč, ušetříte 30%.

BeautyGift2014_NaturalbalanceDárková sada 24.7 Natural balance – pro přirozenou rovnováhu Vaší pleti, je inspirována přírodními dary průzračně čisté přírody v oblasti Dolomit. Vrací pleti žen i mužů přirozenou rovnováhu a zpomaluje její stárnutí. Tato dárková sada obsahuje: beauty sérum s vitamínem C+E (50 ml), enzymatickou gumáž PHYTO DUO (100 ml) a krém PHYTOMINERAL (60 ml).
Cena sady 2 600 Kč, hodnota sady 3 973 Kč, ušetříte 35%. (vyprodáno)

kmenovky_balicek2

Sada omlazení s kmenovými buňkami obsahuje: koncentrované sérum okolo očí a rtů Details Of Beauty 30 ml + 2 ks liftingové a uvolňující masky na okolí očí a rtů ESA PEPTIDE se zelenou řasou 2×15 ml.
Cena 1 670 Kč, hodnota balíčku 2 738 Kč, ušetříte 40% (vyprodáno)

Připomínáme, že v nabídce máme také dárkové poukázky, které se dají využít na všechny služby našeho salonu. Každý si tak může posléze vybrat to, co ho nejvíce potěší!

Akce platí do 31.12.2014 nebo do vyprodání.