Ošetření jako stvořené pro projasnění a obnovu pleti. Reveillance je ošetření s neobyčejnou alginátovou maskou nanášenou na celý obličej (včetně očí a rtů) a výrazně prodlužuje mladistvý a pěstěný vzhled pleti.

Zažijte znovuzrození své pleti!
Úplný popis ošetření najdete zde.

 K ošetření dárek! Máte možnost si vybrat jeden z těchto dárků, který nejvíce odpovídá Vašim potřebám. Máte na výběr: mini balení krému LIFTING CODE 15 ml, hodnota dárku 774 Kč, mini balení krému SEDUCTAGE 15 ml, hodnota dárku 774 Kč, ESA PEPTIDE liftingová a uvolňující maska na okolí očí a rtů, hodnota dárku 375 Kč.

Cena ošetření Reveillance 2 090 Kč

Objednat se on-line

Výsledek ošetření:

  • správná funkčnost pleti
  • zlepšení hydratace a pružnosti
  • elastická a na dotek jemná pleť
  • zářivá a pevnější pleť

Aktivní látky v profesionálním ošetření:

  • vitamin C a E
  • kyselina lipoová
  • rýžové výtažky
  • UV filtry
  • přírodní komplex z ryb

Hana J.
Hana J. ošetření Reveillance
Po ošetření Reveillance jsem se cítila úžasně. Byla jsem moc zvědavá co na to řekne manžel, který na mne čekal před salonem. A řeknu vám, že jeho reakce byla nádherná. Když jsme se k sobě přibližovali, tak bylo vidět jak zaměřuje oči. A když byl téměř přede mnou, tak jsem viděla, že má slzy v očích a říká „miláčku si krásná, ale teď jsi ještě o deset let mladší, než si šla na ošetření“. Chytil mě za ruku a pořád se na mě koukal a usmíval. Úžasný pocit, když po 22 letech na vás manžel kouká jako na královnu…..

Michaela Salačová, Miss ČR 2000, DJ
Michaela Salačová, Miss ČR 2000, DJ ošetření Reveillance
V salonu SlimFOX jsem vyzkoušela omlazující ošetření Reveillance, ze kterého jsem byla skutečně nadšená. Celé ošetření bylo velmi příjemné, všechny přípravky nádherně voněly a byly velmi osvěžující, tak celkový výsledek byl opravdu patrný, pleť byla hebká, vyhlazená, viditelně odpočatá. (číst dále)

TIP PRO VÁS: Na závěr se s vámi chci podělit o dojmy z pleťového séra, které jsem právě ve SlimFOXu vyzkoušela a bez kterého dnes už nedám ani ránu 🙂 . Intenzivní vitamínové sérum Reveillance v praktickém balení s pumpičkou, které napomáhá zmírňovat příznaky stárnutí, pleť je po něm krásně vyživená a evidentně jí prospívá.

Další hodnocení našich klientek naleznete v sekci ZKUŠENOSTI u nás na webu.

Využijte zvýhodněné nabídky na různé kombinace výrobků na domácí použití. Pomůžeme Vám vybrat tu správnou kombinaci pro Vaši pleť.

Akce je platná do 31.8.2014 nebo do vyprodání zásob.